W związku z planowanym powrotem do nauki stacjonarnej klas I -III prosimy o zapoznanie się z wytycznymi Ministerstwa Edukacji i Nauki, Ministerstwa Zdrowia oraz Głównego Inspektoratu Sanitarnego.
Wpłaty na obiady za STYCZEŃ 2021 przyjmowane są w pokoju nr 108 I piętro dnia:
18.01.2021r- w godz. 10.00 - 17.00
19.01.2021r - w godz. 8.30 - 14.00
20.01.2021r – w godz. 8.30 - 14.00
Po tym terminie wpłaty na bieżący miesiąc nie będą przyjmowane.
Stołówka szkolna czynna będzie od dnia 19.01.2021 (wtorek)
Koszt karty obiadowej wynosi 27,00 zł (9 x 3,00)
Ta strona używa ciasteczek oraz zewnętrznych skryptów dla lepszego dostosowania treści do użytkownika. W każdej chwili możesz dokonać zmiany w ustawieniach przeglądarki. Więcej znajdziesz na stronie polityka prywatności
Ta strona używa ciasteczek oraz zewnętrznych skryptów dla lepszego dostosowania treści do użytkownika. Po lewej znajdziesz informacje o tym, jakie ciasteczka i skrypty są używane, oraz jaki wpływ mają na twoją wizytę na stronie. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia. Nie wpłynie to na twoją wizytę na stronie.
UWAGA: Te ustawienia mają zastosowanie jedynie w przeglądarce i na urządzeniu, którego teraz używasz.
Ciasteczka sesyjne i stałe
„Cookies” sesyjne – są to tymczasowe informacje przechowywane w pamięci przeglądarki do momentu zakończenia sesji przeglądarki, czyli do momentu jej zamknięcia. Te cookies są obowiązkowe, aby niektóre aplikacje lub funkcjonalności działały poprawnie.
„Cookies” stałe – dzięki nim korzystanie z często odwiedzanych stron jest łatwiejsze (np. zapewniają optymalną nawigację, zapamiętują wybraną rozdzielczość, układ treści etc.). Te informacje pozostają pamięci przeglądarki przez dłuższy okres. Czas ten zależy od wyboru, którego można dokonać w ustawieniach przeglądarki. Ten rodzaj cookies zezwala na przekazywanie informacji na serwer za każdym razem, gdy odwiedzana jest dana strona. Stałe cookies są również nazywane jako tzw. śledzące „cookie” (ang. tracking cookies).
Ten typ ciasteczek nie zbiera żadnych spersonalizowanych i niespersonalizowanych danych o użytkowniku.